dimarts, 31 de gener del 2012

Enquesta final Samarreta

A veure senyores i senyors, us explico:

Al lateral dret del blog trobareu una senzilla enquesta per escollir quina serà la samarreta oficial dels VesKeVinc, si la samarreta amb mànigues o la samarreta sense mànigues.

I perquè ho fem així? doncs perquè es tracta de fer una comanda quan més grossa millor, per tant, la samarreta que quedi escollida serà la que tots/es ens haurem de comprar, així aconseguim un bon volum que ens portarà a tenir un bon preu. També hi restarem a aquesta samarreta els diners que aporten els nostres estimats patrocinadors..així que esperem aconseguir un molt bon preu.

Que passarà amb l'altra? doncs res, cap problema, si  tu (com jo) vols tenir els dos tipus de samarreta també podràs comprar-la, es farà una llista de la gent que vulgui la samarreta alternativa (pero obligatoriament haurà d'haver comprat l'altra eh? no si val fer trampes) i es farà fer una tirada també, la quantitat i el preu no serà el mateix que la oficial subvencionada per això, s'enten oi que si?

O sigui que tots a votar a l'enquesta d'aquí al costat, teniu temps fins divendres a les 23:59

PD: aquesta enquesta es ràpida, senzilla i entre amics...que vull dir?? doncs que si volguessiu podrieu fer trampes, perquè no hi ha cap mena de possible control pro cookies o per ip...tots ens coneixem, jo se més o menys el que voleu cadascú...confio en la vostra bona consciencia (ok Roger Juan Miquel???) pero si veig alguna cosa que no em quadra...repetirem l'enquesta sota controls més estrictes... :P


3 comentaris:

Roger JM ha dit...

Em sento ultratjat (com collons s'escrigui) per faltar-me al respecte dient que soc un trapis i demano una satisfacció:
Dissabte a les 7h a.m. a les Rambles cantonada c/ del Mar. Tu escolleixes tipus d'arma.

Roger Pons ha dit...

Jo puc venir a fer d'àrbitre i de pas faig unes fotos, ok?

Marcusvi13 ha dit...

si no demanes la satisfacció acompanyant-lo d'una bufetada amb un guant de color negre (només el guant, res de portar-lo posat) es com si diguessis missa... (abstenir-se d'intentar comprendre els no frikies dels simpsons, grancies).

no se perquè et sents ultratjat per cert...només he constatat que confio especialment en la teva bona consciència...si no tinguessis remordiments sobre activitats passades t'ho haguessis agafat com el que és: una constatació de la teva incorrompible bona ètica... :P

PD2: a les 07h a.m. no em ve gaire bé...millor a les 05h a.m....tu esperam allà que jo ja vindré, no pateixis si trigo un xic, total, tampoc farà gaire fred aquest dissabte.

Publica un comentari a l'entrada