dimecres, 21 de setembre del 2011

VIII Cursa 10K Aire - Fitxa i Crònica


  • Nom: Cursa 10K Aire
  • Edició: 8a.
  • Tipus: Cursa d'asfalt
  • Data: 12/10/2011
  • Hora: 10:00 h.
  • Lloc: Vilassar de Mar/Cabrera de Mar
  • Distància: 10.000 m. 


RESULTATS DELS VESKEVINC:


LlocDorsalRunnerTempsm/KmTrack
137113FLAMERICH VALLS, ENRIC42:104:13
14612BRASÓ LÓPEZ, PEP42:254:15
175524CASTELLVÍ FALIP, MARC43:144:20Endomondo
240200SERRANO BERNAT, XAVI44:544:30Endomondo
428346PONS ANDRÉS, ROGER48:594:54Endomondo
551752IGLESIAS BADIA, MARC52:115:14
578625ROVIRA DIAZ, ALFONS53:235:21
586492LAJARA ZAPATA, JAVI53:555:24


CRÒNICA (per Marc Castellví)

Que bonic que és córrer a casa!!! Així, com a resum de la cursa!!! I es que avui hem anat a fer una mica de poble corrents la 10k Aire que surt de Cabrera però transita el 90% de la cursa per Vilassar de Mar, així doncs no és d'estranyar l'alta participació dels VesKeVincs en aquesta cursa, ja que la majoria som de terres maresmenques.

Hem arribat ben d'hora a la recollida dels dorsals, on a diferència de la cursa del diumenge (la cursa per la Sida a Badalona) hi havia una bona organització i moltes taules per a recollir-lo amb rapidesa i que no es formessin cues, l'única pega és que havies de dir el teu número de dorsal que estava en un mural a l'entrada del carrer, els que ja hem fet algunes curses l'hem mirat abans d'anar-hi però segur que hi ha gent que ha hagut de tornar a enrere per a mirar el seu dorsal, s'hagués pogut posar el mural al costat de les taules, però bé, tampoc passa res que no estava a 10km, jeje. Abans d'arribar alguns ens hem trucat per telèfon, però de fet no calia, perquè malgrat hi havien uns 800 participants, ens hem anat trobant tots a poc a poc, així hem coincidit abans de la sortida el Serranito, Brasó, Flamerich, Javi Lajara, Marc Iglesias, Marc Castellví i l'Alfons Rovira, que ja podem dir que és la darrera incorporació a l'equip, a l'únic que no hem trobat ha estat al Sito que suposo que ha arribat més just però que de seguida ens l'hem creuat durant la cursa.

La cursa en si no té gaires complicacions, surt del club Aire (la Genera de sempre pels més clàssics) i vas a agafar el carrer del camp de futbol fins a Carlos III (Atlàntida pels que no saben de noms de carrers), aquí gires a la dreta i puges cap al polígon passant per l'entrada del cementiri i a la rotonda del She altre cop a la dreta. Aquí el carrer es parteix en 2, un carril per anar i un altre per tornar, està divertit perquè així et distreus mirant els que ja tornen o els que arriben buscant gent coneguda, et saludes i dónes ànims a tots, tornant tot recte creues el polígon i vas a parar al camí del mig trencant a l'esquerra pel camí del crist, no he pogut evitar una mirada a la entrada de la meva feina on estava aparcada la furgoneta del jefe com no podia ser d'altre manera, baixes fins al passeig de la platja creuant el pas subterrani i fas tot el passeig fins al final del mateix, on l'últim tram torna a fer-se en dues direccions, cosa que va la mar de bé per saber si has d'apretar en el darrer quilòmetre de pujada fins a la Genera o te'l pots prendre amb més calma :)

Que puc dir sobre la nostra actuació? doncs per començar dos grupets, els motivats del Flamerich, Castellví, Brasó i Serranito apretant desde el principi, el Sito entremig recuperant a marxes forçades la forma física que tenia l'any passat i per darrera un grupet (no se si han fet la cursa junts, però pels temps ho sembla) on el Marc Iglesias i l'Alfons acompanyaven a un perjudicat Javi Lajara, que segons ell tenia la panxa feta una caca i només podia veure suero i no sabia si arribaria o es cagaria a sobre a mig camí...blablabla. Qui vulgui s'ho pot creure i tot...a mitja cursa ja estava tot més o menys clar, el Flamerich fort cap endavant, el Brasó seguint-lo a bon ritme, el Marc despenjat fent esforços per no afluixar el ritme i patint la pèrdua de sensibilitat als peus, el Serranito apretant per tal d'intentar atrapar el Marc i no haver de soportar més la seva soberbia, el Sito en terra de ningú i una mica més endarrera el trio de la muerte on sembla que el Marc Iglesias anava un pel més fort que l'Alfons i el Javi. Així fins al final, sense grans sorpreses, que en 10km tampoc hi ha temps per pajares o remontades espectaculars.

A veure, deixo per al final el més important de tot: la derrota contra el Flamerich i el Brasó m'ha deixat tocat anímicament però per sort el Serranito segueix a anys llum de mi (i així seguirà per sempre dels sempres) i entre això i que mirant objectivament el meu temps he batut el meu rècord en els 10km. doncs ara que han passat unes hores estic més content ja. Remarcable la recuperació exponencial del Sito en les darreres curses, el cuento del Javi que no es creu ningú i que la xerrada post-cursa crec que serà l'element motivador que els hi mancava al Marc Iglesias (Secret) i l'Alfons Rovira per a posar-se les piles, entrenar-se i convertir-se en uns VesKeVinc de debó!!!!

Recordeu: diumenge cursa per la Pau a Badalona, 12km. per muntanya!!!

tots els VesKeVinc participants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada